Vertaal deze pagina        

April 2017


HLF Access Solutions kunt u tijdens de Apex beurs in Amsterdam RAI, op 2, 3 en 4 mei 2017, vinden bij standnummer 865. Voor meer informatie zie http://apexshow.com/pages/Datesandopeninghours.asp


Promofilmpje RTL Team NL
Zie op RTL-Z de uitzending van TeamNL met het interview tijdens de klimaat vakdagen te Gorinchem.
Onderstaand een overzicht van de data en tijden van de uitzendingen op RTL Z:
Zaterdag 29 april om 18:00
Zondag 30 april om 10:00
Woensdag 3 mei om 13:15

De uitzendingen worden herhaald op:
Zaterdag 6 mei om 18:00
Zondag 7 mei om 10:00
Woensdag 10 mei om 13:15


Februari 2017


HLF Access Solutions heeft op de Verticaaldagen in Gorinchem, welke gehouden zijn jongstleden september, haar eigen merk hoogwerkers geïntroduceerd. Deze hoogwerkers die onder de naam HLF op de markt gebracht worden, zijn door professionele hoogwerker experts beoordeeld, hun commentaren op de machines zijn heel positief zowel kwalitatief als qua afwerking van de machines.Januari 2017


Video

Check it out! We hebben een nieuwe bedrijfsvideo gemaakt.


Gelukkig nieuwjaar!

Iedereen bedankt voor de prettige samenwerking van het afgelopen jaar en we hopen in 2017 deze samenwerking voort te mogen zetten!

April 2016


img_4369

RUNSHARE EUROPE Event

We hereby kindly invite you to meet the Runshare Europe Team and introduce you our mewp machines for the European market. During this event you have the opportunity to test and check the presented machines:

- Electric and diesel powered Scissor Lift
- Electric and diesel powered Articulated Booms
- Diesel powered Telescopic Booms

When: Thursday 28th April 2016
Start: 10.00
Lunch: 12.30
End: 19.00
Where: NH hotel Eindhoven, Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
The Netherlands

Please make your registration before the 21st of April by email on the address info@runshare.eu make sure to add your name, company name and attendees.


RUNSHARE EUROPE Europees Introductie Evenement

img_4412

Runshare Europe presenteert zich op 28 april 2016 verder aan de Europese verticaalmarkt. Harold Amendt, CEO van Runshare Europe, spreekt over de ambities en het onderscheidend vermogen van Runshare.

Verticaaldagen

Op de Verticaaldagen is de eerste productgroep geïntroduceerd: de elektrische schaarhoogwerkers. "Deze zijn met enthousiasme ontvangen," verduidelijkt Amendt. "Ons portfolio wordt nu verder uitbereid met kniktelescoop hoogwerkers, zowel elektrisch als diesel, ruwterrein schaarhoogwerkers en telescoophoogwerkers. Tijdens ons evenement op 28 april aanstaande presenteren we een unieke telescoophoogwerker met een werkhoogte van 23 meter, een extra grote werkbak en met een werklastcapaciteit van 480 kilo."

"In Conference Centre Koningshof te Veldhoven willen we alle belangstellenden uitnodigen om kennis te maken met onze producten en onze mensen. Naast een betaalbaar en degelijk product, maken onze mensen het bedrijf tot een professionele partner.
Onlangs is Erik De Bruijn het team van Runshare Europe komen versterken. In zijn functie van Technical Manager is hij verantwoordelijk voor de technische productondersteuning. Hij kan u desgewenst van de nodige technische informatie voorzien."

Mocht u interesse hebben om het introductie-event van Runshare Europe, in Conference Centre Koningshof te Veldhoven, te bezoeken, dan kan dat. U wordt van harte uitgenodigd u daarvoor aan te melden voor 21 april 2016 via info@runshare.eu.


Januari 2016


Gelukkig nieuwjaar!

Iedereen bedankt voor de prettige samenwerking van het afgelopen jaar en we hopen in 2016 deze samenwerking voort te mogen zetten!